Her får du rum både inde og ude – med plads til at slappe af og nyde

Et hjem med både uderum og indeliv

Søgaardshusenes 129 rækkehuse er bygget over de samme værdier.

Det betyder, at uanset om du vælger at bo i Søgaardshøjen, Søgaardsparken eller Søgaardsvangen, får du et arkitekttegnet hjem med plads til det hele, plads til at dele og med det bedste fra to verdener – både inde og ude.

Her er en rummelig terrasse og egen have med rum til leg, en kop kaffe i forårssolen og til at samle dem, du holder af. Indenfor forener det store, lyse køkkenalrum både spiseplads, stue og køkken i ét, så I kan være sammen om det hele. Og du får et stilrent, nordisk køkken, gulvvarme i stueplan og et praktisk, aflåst skur til alle hverdagens ting.

Køkkenalrummet samler hele hjemmet

Køkkenalrummet her er perfekt til dig, der vil have plads til både madlavning og gæster. Og til dig, der vil være en del af børnenes leg i stuen eller snakken om bordet, imens du står ved køkkenbordet.

Takket være køkkenets åben forbindelse til stue, spiseplads og den direkte adgang til terrassen kan du også slå terrassedøren op, så uderummet og køkkenalrummet smelter sammen til ét.

Samtidig giver de store gulv-til-loft vinduer et indbydende lysindfald og et smukt kig ud – året rundt.

3d-visualisering-dimension-design-thomas-havemann-spoerring-lejeboliger-vangen-int-002-koekkenstue-e1680256971554

Her får du uderum, der er noget helt særligt: Store, private terrasser. Grønne gårdrum. Udsigt til enten marker og sø eller træer og små stier. Alt sammen skabt med luft og plads mellem bygningerne.

3d-visualisering-dimension-design-thomas-havemann-spoerring-lejeboliger-vangen-int-007-udsigtdetalje

I Søgårdshusene får du:

  • Egen, privat terrasse i direkte forlængelse af køkken og stue
  • Et nordisk HTH-køkken med hvide, grebsfrie låger og slidstærk bordplade
  • Vaskesøjle, indbygget ovn, kogeplader, køl/fryseskab og opvaskemaskine fra Electrolux
  • Aflåst skur med masser af opbevaringsplads
  • Stemningsfulde panoramavinduer i køkkenalrummet – og i Søgaardsvangen og Søgaardsparken er der på 1.sal panoramavinduer med ovenlys, der kan åbnes
  • Et delevenligt hjem perfekt til studerende eller gode venner

Badeværelse med små, uundværlige detaljer

Det er lige her, dagen starter og slutter. Derfor har vi skabt de perfekte rammer til dig.

De lyse gulv-til-loft fliser giver badet et eksklusivt touch. Den elegante glasvæg skaber et let udtryk. Her er praktisk – men stilren – opbevaring, der giver dig plads til det, du skal bruge. En praktisk vaskesøjle gør hverdagen nemmere, og armaturerne fra Hans Grohe er i en kvalitet, der holder.

3d-visualisering-dimension-design-thomas-havemann-spoerring-lejeboliger-vangen-int-005-bad
3d-visualisering-dimension-design-thomas-havemann-spoerring-lejeboliger-vangen-int-001-stue

Bo mindre og skab plads til mere

Søgaardshusene rummer en del boliger med færre kvadratmeter – i Søgaardshøjens udsigtsboliger kan du f.eks. downsize livet og hverdagen i en lejebolig på 64 m2 i ét plan uden trapper. Boligen er overraskende rummelig trods de beskedne kvadratmeter og med både privat have og terrasse.

Det valg er perfekt til dig, der gerne vil bo mindre, nemmere og økonomisk bæredygtigt for at få plads til de ting, du gerne vil fylde livet op med: rejser, oplevelser, naturen og menneskene omkring dig.

Kontakt og information

Har du spørgsmål til boligerne, eller vil du gerne leje en af Søgårdshusenes boliger, er du meget velkommen til at kontakte os direkte eller via formularen, hvor vi kontakter dig.

Lene Meldahl:
Telefon: 30 20 80 80
Email: lm@b2as.dk

Sune Albæk:
Telefon: 30 42 90 70
Email: sn@b2as.dk

Michael Hedegaard:
Telefon: 30 31 34 58
Email: mh@b2as.dk

Kontaktform – Vil du vide mere

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.