Søgaardshusene giver dig tre områder med et utal af muligheder

Du vælger selv, hvilken udsigt du vil hjem til

Søgaardshusene er ét projekt fordelt på tre stemningsfulde områder af Spørring med hver deres unikke fordele, omgivelser og udsigter.

Søgaardsvangen ligger i den sydlige del af Spørring med udsigt til bakkede marker og den idylliske Spørring Sø. Midt i byen ligger Søgaardsparken tæt på byliv og centrum med kig til det grønne gårdrum, træerne og de små stier. Og længst mod nord, lige i udkanten af byen ligger Søgaardshøjen hævet på en bakke – helt uforstyrret og omgivet af marker.

Søgaardsvangen

Her får du en udsigtsbolig med et udsyn, der fanger blikket. Fra de fleste boliger er der udsigt til både de bakkede marker og søens rolige spejl.

For Søgaardsvangen ligger lige ved Spørring Sø med det blikstille vand og rige fuglelivet. Herfra kan du nærmest træde direkte inde fra og ud i naturen; ud på en gåtur rundt om vandet og under træerne.

Søgaardsvangen består af 45 delevenlige rækkehuse i 2-plan med 4 værelser på 95 til 109 m2.

3d-visualisering-dimension-design-thomas-havemann-spoerring-lejeboliger-vangen-int-003-udsigtdetalje
3d-visualisering-dimension-design-thomas-havemann-spoerring-lejeboliger-parken-int-001-terrasseaften-2

Søgaardsparken

I Søgaardsparken er det grønne gårdrum en vigtig del af udsigten. Som en stemningsfuld grøn kile forbinder gårdrummet alle bygningerne og sikrer, at de private terrasser har direkte adgang til den grønne plæne – perfekt til udeliv og leg.

Det er også her, du er tættest på byen, på centrum, på hundeskoven og den naturskønne, gamle grusgrav.

Søgaardsparken består af 25 delevenlige rækkehuse i 2-plan med 4 værelser på 95 til 109 m2.

Søgaardshøjen

Allerlængst mod nord og lige på kanten af byen ligger Søgaardshøjens stemningsfulde udsigtsboliger hævet over området. Herfra er der udsigt ud over det bakkede, varierede morænelandskab, markerne og de mange læhegn, og det er her, du finder Søgaardshusenes mest uforstyrrede område og udkig.

Perfekt til dig, der vil tæt på naturens grønne herlighed, og dig, der vil bo nemt med færre kvadratmeter, men stadig med egen terrasse og have.

Søgaardshøjen består af 59 delevenlige rækkehuse i ét plan uden trapper med 3 til 4 værelser på 64 til 91 m2.

3d-visualisering-dimension-design-soegaardshusene-hoejen-ext-003-frasoeen

Kontakt og information

Har du spørgsmål til boligerne, eller vil du gerne leje en af Søgårdshusenes boliger, er du meget velkommen til at kontakte os direkte eller via formularen, hvor vi kontakter dig.

Lene Meldahl:
Telefon: 30 20 80 80
Email: lm@b2as.dk

Sune Albæk:
Telefon: 30 42 90 70
Email: sn@b2as.dk

Michael Hedegaard:
Telefon: 30 31 34 58
Email: mh@b2as.dk

Kontaktform – Vil du vide mere

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.