Byliv og fællesskab – kun 13 kilometer fra Aarhus

Et sted med muligheder – både alene og sammen

Velkommen til Spørring, 8380 Trige. En hyggelig, lille by, hvor du kender de andre og trygt kan sende dine børn ud at lege på boldbanerne med de andre børn i nabolaget.

Her er foreningsliv og fælleshus, byfest, Sankt Hans ved søen og juletræsfest. Et integreret børnehus med vuggestue og børnehave til de små; en populær ungdomsklub til de unge, hvor de selv er med til at bestemme tingene og planlægge aktiviteterne. Alt sammen omgivet af natur, grønne stier og marker.

Og så er her kun 2 km til motorvejen, 5 km til indkøb og skole og 13 km til Aarhus.

3d-visualisering-dimension-design-thomas-havemann-spoerring-lejeboliger-oversigt-ext-001-crop

En natur, hvor du får ‘både-og’

Spørring ligger midt i det vilde, jyske istidslandskab. Det betyder, at du er omgivet af alle former for natur – marker, bakker, sø, park og skov – blot få hundrede meter fra din hoveddør.

Og modsat mange andre steder, får du her en natur med ’både-og’. For Spørring Folkeskov forener det hele, så du både kan gå afsted i skoven, igennem parken, langs med marken og ved å og sø på én og samme gåtur.

De største naturoplevelser i området er Spørring Sø og det vilde fugleliv her, Kærlighedsstien langs ådalen og Folkeskoven ved den gamle grusgrav, der netop byder på sø og skov, vildnis, shelter, bålplads, madpakkehus, hundeskov og udsigt til græssende dyr.

Du får

  • 500 meter til den gamle grusgrav og Spørring Folkeskov
  • 2 km til motorvej
  • 5.5 km indkøb og skole
  • 8 km til Hinnerup, Hadsten og Kvickly
  • 13 km til Aarhus
3d-visualisering-dimension-design-soegaardshusene-parken-ext-004-kirke

Kontakt og information

Har du spørgsmål til boligerne, eller vil du gerne leje en af Søgårdshusenes boliger, er du meget velkommen til at kontakte os direkte eller via formularen, hvor vi kontakter dig.

Lene Meldahl:
Telefon: 30 20 80 80
Email: lm@b2as.dk

Sune Albæk:
Telefon: 30 42 90 70
Email: sn@b2as.dk

Michael Hedegaard:
Telefon: 30 31 34 58
Email: mh@b2as.dk

Kontaktform – Vil du vide mere

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles privatlivspolitik og servicevilkår.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.